Aktuality

V.I.P. NAIL CONGRESS ČEJKOVICE

Bavit, zaujmout a nenudit dámské složení tohoto největšího "nehtového“ setkání, které se u nás pořádá, na to se dá použít jediný a vlastně velmi jednoduchý recept. Vše svěřit chlapům. A použili jsme opravdová ESA. Moderátory celého zábavného odpoledne a společenského večera se stala populární dvojice z odpolední show  Evropy 2 – Tomáš Zástěra a Jindra Ekl, kteří se unikátního seskupení krásy absolutně nezalekli a hravě celou akci několik hodin kočírovali.

Odpolední program byl plný interaktivních soutěží s večerním finálovým „rozstřelem“, kde si jednotlivé týmy museli sáhnout do svých niter a ukázat co v nich je z pohledu zpěvaček, hereček, textařek, baletek a mnoho dalšího.

A kdo byl pozván na večerní program jako třešnička na dortu? Opět sázka na jistotu, hudebník, herec a profesionální moderátor – Petr Vondráček nejen bavil obecenstvo svým inteligentním humorem, ale hlavně báječně, ke zpěvu i tanci, hrál a zpíval.

Večer plný zábavy, hudby a oslnivé krásy byl doplněn dobrým vínem z Templářských sklepů a ukončen diskotékou až do svítání…….